top of page

Reacties 

Casey Brooks speelde meer dan 20 jaar live bij mij in voormalig Restaurant Hillarey's en zorgt altijd voor een fantastische warme sfeer. Alle gasten van die desbetreffende avonden zijn altijd positief en genieten innig van zijn gevarieerde, toegankelijke muziek. Een top entertainer.

Super bedankt Casey en ga zo door!

Tony Ran, voormalig eigenaar Hillarey's Noordwijkerhout


Wij hebben kennis gemaakt met Casey tijdens het Open Podium van de Muze, hij had de jury volledig voor hem ingenomen. Sinds die tijd heeft Kees nog meerdere keren in de (foyer) Muze opgetreden, met veel enthousiaste reacties als gevolg.

 Natasja Heemskerk, voormalig Directeur Theater de Muze


Casey Brooks heeft onze bruiloftsreceptie op 7 maart 2020 te Antwerpen, met prachtige persoonlijke love songs zoveel mooier gemaakt met zijn warme mooie en innemende stem. 

Alle gasten waren razend enthousiast en ontroerd, we willen je graag nog eens uitnodigen!

Mariëlle

We hebben 7 maart 2020 in Antwerpen genoten van je geweldige optreden, op de trouwdag van Pedro en Mariëlle. Het was een geweldige aanvulling op het feest. Alle gasten waren razend enthousiast over je mooie stem en muziek en raakte diverse malen de gevoelige snaar bij de love songs op verzoek! Je bent een fantastische aanrader voor feesten en partijen en ook voor een mooie ambiance onder diner. Casey, bedankt voor je geweldige optreden.

De vader van de bruid


Wij hebben genoten van Kees zijn muzikale bijdrage van ons zeer geslaagde (bedrijfs-)feest. Casey Brooks zijn muziek is zeer toegankelijk!

A. Versluis, Eigenaar Versluisgroep Sassenheim


In de schitterende cultuurkerk 'Op Hodenpijl’ te Schipluiden waar mijn man en ik

('Opera Familia' uit finale Holland's Got Talent, 2011) zeven jaar lang maandelijks concerten gaven onder de titel 'het Uur van Het Hart', mochten wij op zondag 3 november 2013 Kees verwelkomen als gastzanger. Niet alleen wij, maar ook ons publiek, genoot met volle teugen van zijn integere spel, warme stem en innemende authentieke persoonlijkheid. 

Hier spreekt 'Liefde voor de Muziek', in alle toonaarden.

Opera Familia, www.operafamilia.nl

We zochten voor het 50 jarig huwelijksfeest van onze ouders een zanger om het feest echt onvergetelijk te maken zonder dat zij hiervan ook maar iets af wisten. Waar we op gehoopt hadden is mede door Casey gelukt. Een onvergetelijke avond waarbij jong en oud ontzettend genoten hebben. Een heel bijzonder nummer voor het bruidspaar van Rob de Nijs,

"Iets van een Wonder", bezorgde menig gast kippenvel en een emotioneel traantje.

Casey werd dan ook verzocht deze song nogmaals te zingen.

Casey, je hebt onze verwachtingen meer dan overtroffen. We horen nog dagelijks van verschillende gasten dat de muziek geweldig was. Bedankt namens ons allemaal!

Familie van Werkhoven, Noordwijk

Rasartiest Casey Brooks heeft een surprise party voor de voormalig voorzitter Louky Crama van Theater de Muze, te Noordwijk in de Tulphoeve fantastisch opgeluisterd met zijn muziek. TOP!

Jos Ruiters, Eigenaar Tulphoeve, Voorhout

Casey Brooks heeft bij het 5 en 10 jarig jubileum van EE Care prachtige muziek gemaakt.

Niet op de voorgrond tredend, maar met een heerlijke sfeervolle ambiance!

Koos Burgmeijer, Eigenaar - eecare.nl Voorhout

Lieve Casey, wat heb je voor ons en vooral voor Yolanda een prachtige muzikale bijdrage geleverd aan haar afstudeerfeest in 2018! We hebben super gedanst op de disconummers en genoten van de mooie rustige en gevoelige nummers die jij voor ons hebt gezongen.

Super bedankt dat je er ook bij was!! Hoe sommige toevallige ontmoetingen toch kunnen lopen, het heeft vast zo moeten zijn ... Tot ziens ergens.

Tom en Yolanda

Mijn high tea party, ter gelegenheid van mijn verjaardag, is, mede dankzij jouw optreden,

een groot succes geworden. Veel enthousiaste reacties na afloop. Vooral de nummers ''Avond", "Mag ik dan bij jou" met eigen tekst en "You've got a friend" waren ontroerend mooi!

Een onvergetelijke middag!

Marion v Geel, Papendrecht

Verstuur uw reactie

Naam*

E-mailadres*

Reactie*

bottom of page